Mad og café på Kristrupcentret

Læs om caféen på Kristrupcentret, som er åben for alle pensionister i lokalområdet, og dine muligheder for forplejning som beboer på Kristrupcentret.

Alle pensionister fra lokalområdet er velkomne til at spise og deltage i hyggeligt samvær i caféen på Kristrupcentret.

Caféen tilbyder god og traditionel mad. Hver dag serveres der en lun ret eller middagsret mellem kl. 11.30 og 13.00. Derudover kan du bl.a. købe smørrebrød, sandwichs og forskellige slags boller med pålæg.

Det er ikke nødvendigt at forudbestille maden. Du møder blot op og vælger, hvad du har lyst til.

Du kan få udleveret menuplaner, som gælder for en måned ad gangen, i caféen.

Du kan bestille specialkost og diætmad i caféen. Vi har en ernæringsspecialist i caféen, som kan give dig gode råd om kost og ernæring.

Som beboer på Kristrupcentret kan du bestille kage og kaffe til selskaber, f.eks. til din fødselsdag. Du kan spørge køkkenet, om de kan tilberede en menu til et selskab. Køkkenet skal naturligvis betales for de bestillinger, de laver til selskaber.

Du kan kontakte caféen på tlf. 8915 2774.

Forplejning til beboere

Du kan købe fuld forplejning. I fuld forplejning indgår hovedmåltider og mellemmåltider inkl. drikkevarer, dog uden kapsel- og propvarer.

Du kan få mad hele døgnet - også mellem hovedmåltiderne, hvis du skulle blive sulten. Der serveres morgenbuffet fra kl. 07.30. Kl. 11.30 serveres middagsmad. Kl. 14.30 er der kaffe. Der er aftensmad kl. 17.30 og derefter aftenkaffe.

Prisen for fuld forplejning er 3.375 kr. om måneden. Beløbet trækkes via din pension. Hvis du er væk ved mere end tre på hinanden følgende måltider, får du refunderet det beløb, som døgnprisen udgør.

Du kan få specialkost og diætmad, hvis du f.eks. er småtspisende, døjer med undervægt/overvægt, ønsker livsstilsændringer, har diabetes eller har allergi.

Du bestemmer selv, om du vil spise sammen med andre beboere i et af fællesrummene eller alene i din egen bolig. Du kan også veksle mellem at spise for dig selv og sammen med andre, hvis du har lyst til det.

Hvis en af dine pårørende gerne vil spise med en dag, skal han/hun bestille en portion mad senest dagen før, han/hun kommer på besøg.